Hi, ik ben Koen Edens, jouw creatieve vriend

Koen maakt voor elke klant een uniek ontwerp waar de klant zijn wensen volledig kan terugvinden en wat past bij het product of de dienst van de klant. Creativiteit en originaliteit vindt hij belangrijk, maar dit moet uiteraard niet ten koste gaan van de toegankelijkheid en de boodschap. Een ontwerp moet helder zijn en de boodschap duidelijk.

Grafische vormgeving en websites

Websites (WordPress)

Koen is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites gebaseerd op het open-source CMS WordPress. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel CMS voor het beheren van uw website.

Vormgeven drukwerk en huisstijl

Ook voor gedrukte media en logo-ontwerp kunt u bij Koen terecht. Van boekcovers tot geboortekaartjes en van posters tot cd hoesjes. Koen voorziet u van een origineel ontwerp.

Koen Edens - Koenmeloen naamborden

Koenmeloen

Toffe vintage naamborden op maat gemaakt in heel veel kleuren en vormen. In de loop der jaren heb ik heel veel verschillende ontwerpen van naamborden gemaakt. Deze zijn te koop op mijn webshop  Koenmeloen. Daarnaast kun je ook huisnummers, letterborden en nog meer kopen. Allemaal ontwerpen uit eigen studio.
Koen Edens - What the Clock

What the Clock

Strakke en kleurrijke klokken in diverse vormen. Je kunt de klok zelf samen stellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen achtergronden. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende kleuren wijzers. Zo heb je altijd een klok die past in jouw interieur. De achtergrondjes zijn magnetisch. Verander je van interieur, dan verander je de klok zo mee. De klokken zijn te koop op de website van What the Clock

Speelmat van je buurt 9

Speelmatvanjebuurt

Ik maak op basis van een opgegeven adres een speelmat op maat van je eigen buurt. Spelenderwijs leert je zoon of dochter z’n eigen buurt kennen. Hoe tof is dat! Het enige wat wij van je nodig hebben is het adres en eventueel een paar punten in de omgeving van het adres die je graag ook op de kaart wilt. Het mag ook een adres buiten Nederland zijn, bijvoorbeeld in België. De speelmatten van Speelmat van je buurt zijn te koop in kleur of zwartwit.

CNC maatwerk

Sinds 2020 heb ik een eigen cnc freestafel. In eerste instantie heb ik deze gemaakt voor het maken van de klokken, maar de komende tijd ga ik dit uitbreiden met allerlei andere ontwerpen. Bijvoorbeeld mooie krukjes, stoelen, tafels, krukjes en nog meer. Heb je zelf leuk ideeën, maar geen CNC. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan beteken.

Adres

Kerklaan 30 A
9751 NN Haren

Contact

info@koenedens.nl
+31 (0)  6 17 08 09 17